Hyr stuga vid Vättern

Vill du hyra stuga vid Vättern? På denna sida hittar du all information du behöver för att boka en minnesvärd vistelse vid denna fantastiska insjö. Om du söker efter en stuga utanför Askersund har vi flera olika typer av stugor att välja mellan, och vi erbjuder något för alla smaker och behov. Varmt välkommen att hyra din stuga vid Vättern.

Hyr din stuga utanför Askersund

Att hyra stuga vid Vättern erbjuder en perfekt möjlighet att njuta av naturens skönhet samtidigt som du har tillgång till alla moderna bekvämligheter. Våra stugor är välutrustade och fina, och de ger dig en fantastisk bas för att utforska området och delta i aktiviteter som bad, fiske, vandring och mycket mer.


För de som letar efter en stuga i Askersund, erbjuder vi flera charmiga alternativ som passar både små och stora familjer. Våra stugor är bekväma och fullt utrustade, vilket gör dem till en idealisk plats för en avkopplande semester. Oavsett om du vill hyra en stuga för en helg eller en längre period, har vi flexibla alternativ som kan anpassas efter dina behov.

CAMPINGSTUGA

Stuga 1-9

2+2 Stugorna har ett rum som rymmer fyra bäddar, två i våningssäng och två i bäddsoffa. Stugan är 16 m².

Stuga 16-17

Härliga och rymliga stugor med loft som passar utmärkt för den större familjen eller den som vill bo med hög komfort. Stugorna är på 40m² + loft på 13 m².

FAMILJESTUGA

Stuga 10-15

3+2 Nybyggda stugor för familjen med två sovrum. Stugorna är på 35 m².

Stuga 18

Sovstugan är på 16 m² och har 4 bäddar i våningsängar.

Allt från mindre till större stugor vid Vättern

Våra 4-bäddars-stugor är perfekta för mindre familjer eller grupper av vänner. Varje stuga är 16 m² och rymmer fyra bäddar, två i våningssäng och två i bäddsoffa. För större familjer erbjuder vi våra rymliga familjestugor. Dessa stugor är 35 m² och har två sovrum; det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng med en bredare nederbädd. 


Våra loftstugor är idealiska för dem som söker extra utrymme och komfort. Dessa stugor har ett sovrum med dubbelsäng på nedre plan och ett loft med tre sovplatser. I vardagsrummet finns ytterligare två bäddar i en bäddsoffa. Stugan har ett ryggåstak och panoramafönster som vetter mot en altan med söderläge.

Hyra stuga i Närke: Nära till allt

Att hyra stuga i Närke, särskilt nära Vättern, ger dig en unik möjlighet att uppleva en naturskön miljö samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter och aktiviteter för hela familjen. Oavsett om du vill koppla av vid vattnet, utforska de omgivande skogarna eller besöka närliggande attraktioner, är våra stugor den perfekta basen för din vistelse.


Upptäck det bästa av Vättern och boka din stuga idag för en oförglömlig semesterupplevelse!